Takuu- ja toimitusehdot


TOIMITUS
Tilaukset toimitetaan asiakkaalle postipakettina. Toimitusaika määräytyy pisimmän toimitusajan mukaan.
Toimitukset tapahtuvat vain Suomessa, kysy myynnistämme toimituksista Suomen ulkopuolelle.

Postilakon aikana tilaukset toimitetaan Matkahuollon kautta muutamassa päivässä.


TOIMITUSAIKA
Varastotuotteet 4-6 päivää ja muut 14-30 pv. Korona-aikana toimitukset voivat olla pidempiä.


HINNAT
Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.


TILAAMINEN JA MAKSUTAVAT
Tilaukset tehdään verkkokaupassamme ostoskorin kautta, jolloin voidaan valita haluttu maksutapa.
Tuotteet toimitetaan tavallisena postipakettina Mikäli toimitus halutaan ovelle-pakettina, postiennakkopakettina
tai laskukutusmyyntinä, ota yhteys myyntiimme 045 256 4494.
Lisää tietoa tilaamisesta, toimittamisesta ja maksutavoista löytyy verkkokaupassamme

LÄHETYSKULUT

Ei lähetyskuluja. Kaikki toimitukset rahtivapaasti postin kautta.


TUOTETIEDOT
Myyjä ei vastaa teknisten tietojen oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman eri ilmoitusta. Kaikki oikeudet pidätetään.
Tuotekuvat ovat viitteellisiä eivätkä välttämättä vastaa todellista tuotetta.


ALAIKÄISET ASIAKKAAT
Alle 18-vuotiaan asiakkaan tulee ilmoittaa, että holhooja on antanut suostumuksena tilaukseen sekä antaa holhoojan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite).


TAKUUEHDOT
Digiset IP-kameravalvontapaketeilla (langalliset) ja -verkkotallentimilla sekä langallisilla IP-verkkokameroilla on kahden (2) vuoden takuu (takuu ei koske tallentimien kiintolevyjä). Laitteiden verkkomuuntajilla on yhden vuoden takuu.  KingGuard –hälytinjärjestelmillä, DSC- Alexor järjestelmällä ja muilla hälytinjärjestelmillä ja langattomilla WIFI- kameravalvontalaitteilla on yhden (1) vuoden takuu. Takuu voimassa edellämainituilla tavoilla, jos tuotekohtaisesti ei ole muuta mainittu. Pienhälyttimillä on vaihtotakuu.
Takuu ei kata tuotteen virheellisestä käytöstä, kuten onnettomuudesta, ukkosvaurioista, ohjeiden noudattamatta jättämisestä, asennusvirheistä, tms. johtuvia vikoja.
Siinä tapauksessa, että valmistaja on antanut takuun, tämä takuu on ainoa voimassa oleva.Takuupalautukset on pakattava huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi, mieluiten laitteen alkuperäisessä pakkauksessa. Takuupalautuksista on aina sovittava etukäteen laitteen myyjän kanssa. Takuulähetysten rahtikustannukset hoitaa tavarantoimittaja. Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 45 euron käsittelymaksun.


ASIAKASTIEDOT JA MARKKINOINTI
Asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä tietoja käytetä muuhun markkinointiin.


REKLAMAATIOT
Kaikki reklamaatiot on tehtävä kirjallisesti ja ne käsitellään kahden viikon kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 7 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postin tai matkahuollon kuljetuksissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio ko. kuljetusliikkeeseen. Reklamaatiot tehtävä aina kirjallisesti ja ne käsitellään kahden viikon kuluessa palautuksen vastaanottamisesta. Reklamaatio toimitetaan sähköpostilla tai postilla. Yhteystiedot löytyvät verkkokaupan sivulta.


RIITATAPAUKSET
Riita-asiat selvitetään Lahden Käräjäoikeudessa


VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautetuissa järjestelmissä tallentimen tulee olla tehdasasetuksissa eli laitteissa ei saa olla asennettuina omia ohjelmia tai sovelluksia. Paikalleen asennettuja järjestelmiä ei voi palauttaa. Palautus on tehtävä viimeistään 14 vrk kuluttua toimituksesta. Pidätämme oikeuden olla vastaanottamatta palautuksia tämän jälkeen. Tavaran vastaanoton ja tarkistuksen jälkeen maksettu summa palautetaan suoraan pankkitilille. Asiakas vastaa itse palautuksesta ja palautukseen liittyvistä toimituskuluista. Palautus postilla postin hinnaston mukaisesti. Palautus myös mahdollista muilla toimitustavoilla niin sovittaessa.

Palautuksen mukana on oltava seuraavat tiedot:

  • nimi, postiosoite ja puhelinnumero
  • tilinumero maksun palautusta varten
  • sekä kopio Sec-verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta


Palautusosoite:
Sec-turvatekniikka/verkkokauppa
Järvenpäänkatu 79
15170 LAHTI

Mikäli tuote on kadonnut tai vaurioitunut kuljetuksen aikana, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@sec-turvatekniikka.com.

Sec-turvatekniikka verkkokauppa pidättää oikeuden periä aiheettoman takuuhuollon tai palautuksen kulut asiakkaalta. Palautuksista ja on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa.

ERITYISEHDOT

Sec-turvatekniikka verkkokauppa ei vastaa asiakkaan itse asentamien hälytin- ja kameravalvontajärjestelmien virheellistä asennuksesta tai asiakkaan omista viallisista kaapeleista tai -liittimistä johtuvista vioista tai häiriöistä. Emme vastaa myöskään em. seikoista aiheutuneista mahdollisista vahingoista. Sec-turvatekniikka verkkokauppa ei myöskään vastaa IP-laitteiden verkkoasetuksista eikä tallentimien etäkäytön ohjelmoinnista eikä asiakkaan tekemien asetusten oikeellisuudesta. Etäkäytön ohjelmoinnissa ja IP-laitteiden verkkoteknisissä asennuksissa kannattaa käyttä paikallista ATK-asiantuntijaa.

MUUTA
Sec-turvatekniikka verkkokauppa ei vastaa kiintolevyille tallennetuista tiedoista. Tietojen varmuuskopioinnista vastaa aina asiakas.
Kuluttajaneuvonta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen. Sec-turvatekniikka verkkokauppa
ei korvaa asiakkaan asiamieskuluja.