Sec-turvatekniikka - verkkokauppa

Sec-turvatekniikka on tunnettu turvallisuusalan verkkokauppa Suomessa.  Yrityksemme on toiminut vuodesta 2001 lähtien kameravalvonnan pioneerina ja toimittanut kameravalvontajärjestelmiä yrityksille sekä laitemyyntinä että asennettuna avaimet käteen periaatteella.

Pitkäaikainen kokemuksemme alalta on luonut meille vankan pohjan kameravalvontalaitteiden myyntiin ja markkinointiin. Olemme aloittaneet toiminnan uudella toimintaperiaatteella ja haluamme palvella Sinua laitteiden yritysostajana tai DigiSet laitteiden jälleenmyyjänä.

Olemme lanseeranneet markkinoille DigiSet tuotemerkin, jonka pohjana ovat SONY-kuvakennot ja- kameraoptiikka. Tuotevalikoimaamme kuuluvat FullHD-laitteet 2,4 MP (megapixeliä) mutta myös 4MP, 5MP ja 8MP (4K) laitteet ja järjestelmät. Olemme tuotevalikoimaa laatiessamme ottaneet huomioon asiakkaan tarpeet järjestelmien helpon käytön ja käyttöönoton näkökulmasta.

Kameravalvontatuotteissa oma maahantuontimme ja lanseeraustoiminta takaavat asiakkaille erittäin kilpailukykyiset hinnat ja nopean huoltotoiminnan, joka meillä on Lahdessa ja annamme kaikille laitteille kattavan takuun, joiden ehdot löydät takuu- ja toimitusehdoistamme.

Laadukkaat tuotteet ja johtavat päämiehet luovat turvallisen pohjan meille sekä asiakkaillemme. Luotettavat ja teknisesti edistykselliset tuotteet sekä nopea huoltotoiminta säästävät kustannuksissa myös tulevina vuosina.